Για εμάς

Ξεκινώντας από μικρή ηλικία τις μουσικές μου σπουδές, αγάπησα τον κόσμο της τέχνης και βρέθηκα από τα πρώτα μου βήματα σε συγκροτήματα, χορωδίες, φιλαρμονικές, θεατρικές ομάδες και συναυλίες.

Στα 18 μου βρέθηκα στην Αθήνα ως φοιτητής του Εθνικού Ωδείου, του Ελληνικού Ωδείου και του Ωδείου Τέχνης Γ. Φακανάς καθώς επίσης και του ΙΕΚ Δομή στον τομέα της ηχοληψίας. Ως session μουσικός, εργάστηκα σε studios, μουσικές σκηνές, σε συναυλίες και περιοδίες γνωστών καλλιτεχνών σε όλη την Ελλάδα.

Η επιθυμία να ζήσω και να δημιουργήσω στον τόπο μου, τη Μεσσηνία, με οδήγησε να ιδρύσω το Ωδείο Πύλου, ένα σύγχρονο μουσικοεκπαιδευτικό ίδρυμα, και να αναλάβω Αρχιμουσικός της Δημοτικής Φιλαρμονικής Πύλου-Νέστορος που αποτελεί ένα πνεύμονα πολιτισμού και παιδείας για την περιοχή μας.

Η 2Sense Events αποτελεί την πραγμάτωση ενός ονείρου ζωής για τη δημιουργία μιας σύγχρονης εταιρείας οπτικοακουστικού εξοπλισμού και παροχής καλλιτεχνικών ψυχαγωγικών υπηρεσιών. Δραστηριοποιείται για πάνω από 13 χρόνια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας και έχει καλύψει με επιτυχία πάνω από 700 μικρά και μεγάλα events.

Στόχος μας είναι ο εξοπλισμός τεχνολογίας αιχμης και η προστιθέμενη τεχνογνωσία της ομάδας μας να συνδυάζονται με υψηλή αισθητική δίνοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα σε κάθε εκδήλωση.

Ιωάννης Δ. Σταθόπουλος – Ιδρυτής

Υπηρεσίες

Ενοικίαση Συστημάτων Ήχου – Φωτισμού – Εικόνας

Κάλυψη Γάμων

Διοργάνωση Ψυχαγωγικών – Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων

Εξοπλισμός

Η 2Sense Events έχει επενδύσει σε υψηλή ποιότητα οπτικοακουστικού εξοπλισμού που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ακόμη και της πιο απαιτητικής εκδήλωσης.

Ο ιδιόκτητος εξοπλισμός μας περιλαμβάνει προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως L Aqoustics, Nexo, ADJ Chamsys, ProLye, Marshall, Fender κ.α.

Η ομάδα μας

Στην 2Sense Events μελετούμε κάθε δουλειά στα μέτρα σας, αποτυπώνοντας την εκάστοτε ιδέα και αντλώντας έμπνευση από την προσωπικότητα και τις επιθυμίες σας.

Γιάννης Σταθόπουλος
Ιδρυτής / Γενικός Διευθυντής
Ελένη Καζάνα
Λογιστήριο / Υποστήριξη πελατών
2Sense Team - Παύλος Πανταζόπουλος
Πανταζόπουλος Παύλος
Project Manager / Τεχνικός Ήχου
Εμμανουηλίδης Νίκος
Τεχνικός Ήχου
Λάιος Δημήτρης
Τεχνικός & σχεδιαστής φωτισμού
Κατσαράς Δημήτρης
Rigging & Staging Engineer
Νίκος Κουμουνδούρος
Τεχνικός ηχογράφησης / μίξης
Δουλάμης Χρήστος
Τεχνικός φωτισμού
Λίγγρης Παναγιώτης - 2Sense Events team
Λίγγρης Παναγιώτης
Τεχνικός σκηνής & σκηνικών
Vladimir Lleshi Vlore
Εργατοτεχνίτης
Platin Arapi
Εργατοτεχνίτης

DJs

Παραγωγoί βίντεο

Φωτογράφοι

Τεχνικοί πυροτεχνημάτων

Wedding planners

Χορευτικά σύνολα

Ανιματέρ

Ορχήστρες – Μουσικά σχήματα

Τραγουδιστές